Reglement proefslapen

Bij Slaapsquare kunt u onbezorgd uw nieuwe matrassen uitkiezen. U heeft uw matras
gekocht en dan blijkt dat u toch liever een wat harder of juist zachter matras wilt.
Of misschien bevalt dat pocketveermatras niet en wilt u toch liever een koudschuimmatras. Dat is geen probleem. U kunt dan gewoon gebruik maken van onze 14 dagen proefslaapgarantie.

U kunt dan binnen deze termijn uw aangekochte matrassen bij ons retourneren en geheel nieuwe matrassen voor minimaal het originele aankoopbedrag uitkiezen.

REGLEMENT PROEFSLAPEN

  • De 14 dagen proefslaapgarantie is uitsluitend geldig voor ongestoffeerde matrassen met maten 70x200cm/ 80x200cm/ 90x200cm. De garantie geldt niet op matrassen die bij een complete boxspringset horen.
  • De proefslaapgarantie gaat in op de dag van afname van de goederen. Vanaf deze datum heeft u recht op 14 dagen proefslapen.
  • De matrassen dienen in onberispelijke staat te worden geretourneerd, uiterlijk 14 dagen na afnamedatum. Bij beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden matrassen vervalt de proefslaapgarantie.
  • De waarde van de nieuw te kiezen matrassen dient minimaal gelijk te zijn aan de waarde van het originele aankoopbedrag. Wij kunnen helaas geen geldelijke teruggave doen.
  • Bij een wijziging in maatvoering geldt de proefslaapgarantie niet.
  • Van de proefslaapgarantie kan maximaal 1 keer gebruik gemaakt worden.

Hierboven staan de standaardregels voor de proefslaapgarantie vermeld. De proefslaapgarantie is ervoor bedoeld u als klant een extra service en zekerheidsgarantie te bieden op uw aankoop.

De geretourneerde matrassen krijgen een nuttige bestemming en zullen o.a. worden aangeboden aan kindertehuizen/ opvanghuizen/ seniorencentra e.d.


Kwaliteitswaarborg