Over Slaapsquare

Slaapsquare is de slaapformule van Woonsquare. Woonsquare is al vele jaren één van de grootste meubelaanbieders van Nederland. En u kunt dus nu bij Woonsquare ook terecht voor slaapmeubels! U bent bij Slaapsquare verzekerd van een ruime collectie, wekelijks spetterende acties, CBW-garanties en altijd enerverend lage prijzen. Top slapen voor de laagste prijs!

En wilt u liever toch een harder of juist zachter matras, dan kunt u gebruik maken van onze 2 weken proefslaapgarantie. En dat is toch geruststellend! Bekijk ons reglement proefslapen.

Totaalaanbieder voor heerlijk slapen!
Slaapsquare: vernieuwend, verrassend en altijd acties! U kunt bij Slaapsquare terecht voor een ruime sortering aan boxsprings, matrassen, toppers en bedtextiel. Slaapsquare heeft het allemaal.

Boxsprings en alle soorten matrassen!
Bij Slaapsquare vindt u een zeer gevarieerd assortiment aan boxsprings en matrassen. Het grootste deel van onze boxspringcollectie bestaat uit complete sets: dus boxsprings incl. meegestoffeerde matrassen en toppers in stoffering en kleur naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om sommige sets zelf samen te stellen qua boxspring, hoofdbord, potenset, stoffering en kleur.

Onze matrascollectie is zeer breed: van NASA-traagschuim en (micro)pocketveer tot koudschuim en combinatiematrassen. Alle soorten matrassen in diverse hardheden en lengte- en breedtematen. En uiteraard zoals u van ons gewend bent, altijd voor een enerverend lage prijs!

Ruime openingstijden & altijd in uw buurt
Onze winkels hebben zeer ruime openingstijden en wekelijks extra koopavonden.

Kijkt u even op de onze winkels pagina.

Wij staan voor
Het Slaapsquare-gedachtengoed zorgt ervoor dat wij ons constant aanpassen aan de veranderende wensen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat onze boxsprings en matrassen altijd van de hoogste kwaliteit zijn, zodat u zeker bent van een duurzaam product. Hoofdproductie van onze slaapcollectie is van Nederlands, Duits en Belgisch fabrikaat.

En onze bedrijfsfilosofie zorgt ervoor dat hierbij altijd de laagst mogelijke prijs gehanteerd wordt.
En dat noemen wij:  TOP slapen voor de LAAGSTE prijs!

 


Kwaliteitswaarborg